ΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Κωδικός σεμιναρίου: au-ep-sem-A03
Περιεχόμενο κύκλου:

Στοχεύει ώστε ο σπουδαστής να γνωρίσει κυρίως τις εσωτερικές ενέργειες του φορέα όταν πρόκειται για τη διαχείριση των αντικειμένων σε θέματα νομικά και συνεργασιών, να γνωρίζει τα επικίνδυνα νομικά σημεία στα οποία μπορεί να επιπέσει στη διαχείριση των αντικειμένων. Κάθε επαγγελματίας που διαχειρίζεται την πολιτιστική κληρονομιά είναι υπόλογος. Διδάσκεται η πρόβλεψη, ώστε ο σπουδαστής να είναι υποψιασμένος και να γνωρίζει τις διαδικασίες προκειμένου να αντιμετωπίσει παράνομες ενέργειες, να καταλήξει σε κατάλληλες συμφωνίες για τα αντικείμενα, να γνωρίζει τις συνέπειες και να αντιμετωπίζει ένα νομικό πρόβλημα πριν ακόμα εμφανιστεί και να εξετάζει τα αντικείμενα σύμφωνα με τη νομοθεσία.
Περιλαμβάνεται η σύνταξη νομικών κειμένων, όπως συμφωνητικά δωρεών, δανεισμού αντικειμένων, πιστοποιητικό επιστροφής αντικειμένου και όλες οι διαδικασίες για την νομική κατοχύρωση και διευκρίνηση της νόμιμης ύπαρξης για ένα νέο ή υπάρχον αντικείμενο ή συλλογή.

Αριθμός σεμιναριακών μαθημάτων: 1
Ώρες Επιμόρφωσης για κάθε επιμορφωτικό σεμινάριο: 10
Έναρξη Σεμιναρίου: 25 Οκτωβρίου (θα σταλεί το σεμινάριο για την ασύγχρονη εκπαίδευση)
Έναρξη εγγραφών: έχουν ξεκινήσει
Λήξη εγγραφών: 22 Οκτωβρίου
Επιλογές μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης: 1
Εισηγητής: Στέλιος Πλάκας

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Νομικά Ζητήματα στην Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς

 

 

Ασύγχρονη Μέθοδος Εκπαίδευσης

Την ημέρα έναρξης ο σπουδαστής λαμβάνει το εκπαιδευτικό υλικό του επιμορφωτικού σεμιναρίου και του δίνεται το περιθώριο επτά ημερών να μελετήσει το υλικό και μέχρι την έβδομη ημέρα να αποστείλει την άσκηση αξιολόγησης.

Στη διάρκεια των ημερών ο σπουδαστής εφόσον το θελήσει μπορεί να ζητήσει μία ημέρα κατά την οποία θα του απαντηθούν απορίες σχετικά με το σεμινάριο και την άσκηση αξιολόγησης.

Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο τρόπων επικοινωνίας: α) μέσω mails, β) με απευθείας σύνδεση μέσω messenger camera ή Skype.

Ο σπουδαστής αν επιλέξει να ολοκληρώσει την άσκηση αξιολόγησης θα λάβει «Βεβαίωση Επιμόρφωσης (με ώρες Επιμόρφωσης: 10)», αν επιλέξει να μην ολοκληρώσει την άσκηση αξιολόγησης θα λάβει «Βεβαίωση Παρακολούθησης».

(25 Οκτωβρίου θα σταλεί το σεμινάριο)Δίδακτρα:

Χωρίς έκπτωση: 40 €

με την έκπτωση: 35 € (φοιτητές/ σπουδαστές, άνεργοι, Α.με.Α, πολύτεκνοι, όσοι έχουν παρακολουθήσει δύο Αυτόνομα Επιμορφωτικά Σεμινάρια ή έναν Κύκλο Επιμορφωτικού Σεμιναρίου των Culture Webinars)

Προσφορά περιόδου: 30 € 

 

Χορηγείται: Βεβαίωση Επιμόρφωσης

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
WhatsApp

Σύντομα θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη της εγγραφής σας!